Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/johnsgvsaps.dk/public_html/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643
Kedler - John's GVS - 30 års erfaring med VVSJohn's GVS – 30 års erfaring med VVS
  • 20 21 11 33
992true dots bottomright 303true true 800http://johnsgvsaps.dk/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/frame-black
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide1
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide2
  • 5000 fade false 60 bottom 30
    Slide3
Kontakt os

Kedler

Er dit oliefyr 15 år gammelt eller ældre? Du kan typisk spare 3.000-5.000 kroner om året på olieregningen, ved at skifte til et nyt. De gamle oliefyr udnytter nemlig kun 70-75% af energien, hvorimod de mest energieffektive oliefyr idag, holder en standard tæt på 100%!

A-mærket

Din besparelse afhænger, af flere faktorer. Eksempelvis er det et spørgsmål om, hvor stort dit nuværende forbrug er, hvor gammelt et oliefyr du har, samt om du har andre varmekilder. I sidste ende handler det også om, hvilket oliefyr du har tænkt dig at skifte til. Her kan du få kyndig rådgivning, fra Johns GVS. Vi har mange års erfaring med oliefyr! Et oliefyr er energimærket på linje med hårde hvidevarer. Et A- eller B-mærket oliefyr, koster typisk mere end et standardfyr, men det er til gengæld billigere i drift. Set over hele oliefyrets levetid, vil et A- eller B-mærket oliefyr være den billigste løsning.
I de fleste tilfælde vil prisforskellen tjene sig ind i løbet af tre til fem år på grund af den lave olieregning.

Få plads til meget mere

Som du har kunne læse her på siden, er der mange gevinster ved et nyt oliefyr. En anden gevinst er, at du får mere plads og flere muligheder i dit fyrrum. Et nyt oliefyr fylder mindre og nogle oliefyr kan ligefrem hænge på væggen.

Kondenserende oliekedel

De mest energivenlige oliekedler er kondenserende. Her udnytter kedlen næsten al varmen både fra forbrændingen og røggassen. Den lave temperatur betyder, at det kræver en speciel skorsten eller et særligt aftræk. Johns GVS kan mere end varmt anbefale, denne type kedel, produceret af det tyske mærke Viessmann. Viessman er på forkant med den nyeste teknologi, og har et højt kvalitetsniveau. Ring og hør nærmere om en kondenserende kedel og hør samtidig hvordan denne kan kobles, sammen med evt. solvarme!